Еднодневен шопинг до Румъния с посещение на търговски комплекс Червеният дракон

Продължителност: 1 ден

Вид транспорт: Автобус Автобус

Дати на отпътуване: 25.03.2023Цена от: 55лв.Дата Цена Запитване
25.03.2023 - 25.03.2023 от 55 лв. запитване
Отпътуване от София, Автогара Сердика около 02:00 ч. Възможност за качване от Плевен и Русе. Рано сутринта пристигане в най-големия търговски център в Букурещ - "Червеният Дракон". Свободно време за шопинг 4 часа.Разходка в центъра на Букурещ.Следобяд потегляне към България..

Повече за „Червеният дракон:
Търговски комплекс работещ на едро и дребно, в който цените са изключително ниски. Тук има над 5500 магазина, ресторанти и кафенета. 
Стоките са на складови цени и се разпространяват в Румъния и съседните 
страни. Разнообразието от продукти е невероятно. Магазините са разположени на два етажа – приземен и втори, където се намират румънски и китайски ресторанти. Там се намира най-големият магазин за обувки в Румъния. Ще откриете и търговска част, посветен на децата – облекло, обувки, спортни стоки, играчки и канцеларски материали. Това е най-големият по рода си магазин за детски стоки в Румъния. Има също така магазини за тъкани, килими, риболов, мебели и предмети за бита. В партера на универсалния магазин ще откриете килими, завеси, спално 
бельо, обзавеждане, битови предмети, канцеларски материали и кожени изделия, осветителни тела, електрически и електронни продукти, както и един супермаркет, банка, обменно бюро, аптека и кафене, както и китайски ресторанти и ресторанти с традиционна румънска кухня. Има и кафенета със сандвичи, сладкиши, сладолед, кафе, вода и напитки. Извън комплекса се намират заведения за бързо хранене, където може да опитате сандвичи, Shaorma, барбекю и освежаващи напитки. Отсреща се намира ресторант с тераса, който предлага най-разнообразни менюта за всеки вкус.
Транспорт с туристически автобус
Пътни и гранични такси, такса за Дунав мост
Медицинска застраховка с 2000 евро покритие за лица до 69 г. към ЗК Евроинс
Разходи от личен характер
Доплащане за медицинска застраховка за лица над 69 г. 2 лв.

Дестинации

Всички дестнации

Новини

Бюлетин