Екскурзия до остров Лефкада - Смарагдовия остров на Йонийско море с четири нощувки

Продължителност: 6 дни / 4 нощи

Вид транспорт: Автобус Автобус

Маршрут: Почивка на остров Лефкада - четири нощувки със закуски в хотел Villagio Maistro 3***. Отлична локация на пешеходно разстояние от столицата на острова. Оценка в Booking 8.8, с богата закуска и възможност за доплащане за вечеря

Дати на отпътуване:Цена от: 0лв.Дата Цена Запитване

ЙОНИЙСКИ ОСТРОВИ
О-в Лефкада, о-в Итака, о-в Кефалоня, о-в Скорпио
Хотел 3*** Villaggio Maistro – 4 BB
https://www.maistro.gr/lefkada-hotels/lefkas-hotel.htm  
12.07.2022, 01.09.2022, 20.09.2021
Ранни записвания до 30.04.2022
Резервации с депозит 20 % лева и доплащане до 20 дни преди датата на заминаване

1 - 2 ден: Тръгване от Пловдив в 22.00часа ( срещу допълнително доплащане ) Дом на Културата Борис Христов, от София в 23:45 часа от стадион „Васил Левски” по маршрут ГКПП Кулата. Нощен преход. В късната сутрин пристигане на о-в Лефкада. Настаняване в хотел. Свободно време за плаж. Вечеря*. Нощувка.
 
3 ден: Закуска. Свободно време за плаж. Възможност за допълнителна екскурзия - отпътуване за градчето Нидри - круиз до най-известните и забележителни места на острова – плажовете Порто Кацики и Егремни с възможност за къпане в кристалните води на Йонийско Море и посещение на о. Кефалоня и красивото и живописно градче Фискардо с предвидено време за кафе и шопинг. Продължителност 9 часа – ще видите още остров Итака с възможност за разходка или плаж на острова на Одисей; пещерите на остров Меганиси; трите острова на семейство Онасис - Скорпиос, Спарти и Скорпиди; остров Мадури, известен със своята вечнозелена растителност. Прибиране в хотела привечер. Вечеря*. Нощувка.
 
4 ден: Закуска. Свободно време за плаж. По желание и срещу допълнително доплащане - манастира „Панагия Фанеромени” - построен 1634г., върху останките на древен храм в чест на богинята Артемида. Разположен на хълм с гледка към северната част на острова със спираща дъха гледка, посещение на известния плаж Катизма (Kathisma beach), който с тюркоазено чистата си вода и множеството бийч барове това място ви гарантира незабравимо преживяване. Свободно време за плаж. Връщане в хотела. Вечеря*. Нощувка.
 
5 ден:Закуска. Свободно време за плаж. По желание и срещу допълнително заплащане - отпътуване за Парга за целодневен круиз до островите Паксос и Антипаксос и Сините Пещери, ще направим спирка за разходка, кафе, обяд в столицата на о-в Паксос Гайос и ще спрем за морски приключения в тюркоазено сините води на Йонийско море. Връщане в хотела. Вечеря*. Нощувка.
 
 6 ден: Закуска. Овобождаване на хотела. Отпътуване за България. Пристигане късно вечерта. София стадион Васил Левски, Пловдив Дом на Културата Борис Христов.

Завележка: Последователността на програмата може да бъде променена по независещи от ТО причини, с цел по-доброто й изпълнение и изцяло в интерес на туристите.

 • Транспорт от София с лицензиран автобус за международни превози;
 • 4 нощувки с 4 закуски в двойна или тройна стая - хотел Villagio Maistro (или подобен)
 • Водач по време на пътуването
 • Медицинска застраховка асистънс с покритие 5000 евро
 • Целодневен корабен круиз по 7-те острова – 35 евро; 25 евро за дете от 4 до 11.99 години
 • Доплащане за отпътуване от Пловдив 25 лева в двете посоки
 • Пакет от 4 вечери на блока маса в хотела - 70 лева без включени напитки, заявяват се и се заплащат предварително
 • Екскурзия до Манастира Панагия Фанеромени и плажът Катизма - 15 евро за възрастен, 10 евро за дете от 4 до 12 години
 • Медицинска застраховка на човек над 65 г. 10 лв. на ден - заплаща се в офиса на агенцията при финалното доплащане на пакета
 • Целодневен круиз до островите Паксос и Антипаксос - 40 евро, 30 евро за дете от 4 до 11.99 години
 • Доплащане за единична стая между 180 лева
 • Доплащане за Застраховка Отмяна на Пътуване - около 4.5-5% от общата цена по договор със Застрахователна компания Евроинс. ЗОП се сключва до 3 дни от подписване на договор за пътуване

Дестинации

Всички дестнации

Новини

Бюлетин