Нова Година в ИСТАНБУЛ в х-л 3* с 2 нощувки и Празнична Новогодишна Вечеря вресторант Гар Мюзик Хол

Продължителност: 4 дни / 2 нощи

Вид транспорт: Автобус Автобус

Дати на отпътуване: 29.12.2022Цена от: 355лв.Дата Цена Запитване
29.12.2022 - 01.01.2023 от 355 лв. запитване

Нова Година в ИСТАНБУЛ в х-л 3* с 2 нощувки и Празнична Новогодишна Вечеря в

ресторант Гар Мюзик Хол

Дати на тръгване: 29.12.22. - 01.01.23.

4 дни / 2 нощувки / 2 закуски

 
 

1-ви ден: София - Истанбул - София
Тръгване от София в 20.00 ч. от Пловдив в 22.00 ч. Нощно преминаване на граничните пунктове Капитан Андреево и Капъ куле.

2-ри ден: Истанбул
Пристигане в Истанбул рано сутринта. Настаняването в хотела става след 14.00 ч, но ако има свободни стаи в момента на пристигане, гостите се настаняват, ако няма свободни стаи оставят багажа на рецепция. По желание (срещу доплащане) панорамна обиколка на Истанбул с посещение на Българската желязна църква „Свети Стефан“, след това свободно време за разходка из кокетните улички с разноцветни сгради на квартал Балат, където ще може да се опита невероятното турско кафе приготвено на пясък. Обиколката продължава към площад Таксим и пешеходният булевард Истиклял, с възможност да се посети катедралата Сан Антонио, музеят на Мадам Тюсо с восъчните фигури или свободно време за разходка. Връщане в хотела. Свободно време. След обяд по желание (срещу доплащане) посещение на МОЛ Аква Флория и Истанбул Аквариум – Освен множеството магазини, които биха задоволили и най-капризния вкус, ще намерите заведения предлагащи ястия от най-различни световни кухни, приятен пейзаж, градини, 11 кина, детски развлекателни центрове и изложбени и културни площи. С гледка към морето тераси, голям паркинг и алеи за разходки. В аквариума, може да се видят над 17 000 вида обитатели на морската флора и фауна - много видове риби, от отровни каменни риби до лимонови акули, които са много редки в света. Свободно време. По пътя посещение на кожена фабрика с модно ревю. Връщане в хотела.
По желание (срещу доплащане):
• вечеря в ресторант с турска шоу-програма (куверта включва програма, вечеря и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки) ИЛИ
• вечеря на кораб по Босфора (куверта включва трансфер, вечеря, програма и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки)
Нощувка.

3-ти ден: Истанбул
В 09.00 ч. По желание (срещу доплащане) разходка с корабче по "Босфора" – една незабравима разходка, по време на която, ще чуете пленителният разказ на екскурзовода за двореца Долмабахче, за най-скъпият хотел в града - двореца Чъраан сарай, за изящната джамия Ортакьой, за двата моста над Босфора, за крепостите Румели и Анадолу хисар и най-красивият летен дворец на Османската империя Бейлербей, за кулата на девицата – Къз кулеси и др. След това свободно време или по желание (срещу доплащане) посещение на султанския дворец „Долмабахче”, наричан още „Турският Версай“ с екскурзовод на български език. В този дворец е починал първият президент на Република Турция – Мустафа Кемал Ататюрк. Връщане в хотела. Свободно време.

20.00 ч. - ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ. (ресторант Гар Мюзик Хол се намира на пешеходно разстояние от хотелите, за това до там се стига пеша и връщането е самостоятелно отново пеша).

4-ти ден: Истанбул - София
Закуска. Отпътуване за БългарияКъсно вечерта пристигане в София на пл. Ал. Невски и ул. Оборище.

 • 2 нощувки със закуска в хотел3* в Истанбул
 • Празнична Новогодишна вечеря в ресторант Гар Мюзик Хол
 • Транспорт
 • Водач от туристическата агенция
 • Допълнителни екскурзии:

- Панорамна обиколка с местен екскурзовод – 15€, за дете до 10 г. – 10€;

- Трансфер до МОЛ Аква Флория – 10€, за дете до 10 г. – 7 € не включва билет за Аквариума – 340 ТЛ, като той се заплаща се на място, за деца до 12 г. – 300 ТЛ;

- Куверт за местно атракционно заведение - Гар Мюзик Хол – 25€, за дете до 10 г. – 20€;

- Куверт за вечеря на яхта по Босфора с шоу програма, трансфер до пристанището и неограничено количество на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство – 45€, за дете до 10 г. – 30€;

- Разходка с корабче по Босфора с местен екскурзовод на български език – 17€, за дете до 10 г. – 12€;

- Разглеждане на султанския дворец „Долмабахче” с екскурзовод на български език – 40€(с включена входна такса за основната сграда и харема), за дете до 10 г. – 35€.

 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - по желание и съгласно тарифите и условията на застрахователната компания
 • Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 г. до 74г. - 4.00 лв. (задължително доплащане). Лица над 74 г. се задължават сами да направят мед. застраховка и да я представят на туроператора.
 • Доплащане за ползване на двойна седалка от един турист – 90 лв.
 • Доплащане за качване при мин. 10 човека от Благоевград – 20 лв., от Дупница и Радомир – 15 лв., от Перник – 10 лв.;
 • PCR/ Aнтигенен тест на преференциални цени при заминаване и пристигане в България (ако е необходим)
 • горивни такси

Дестинации

Всички дестнации

Новини

Бюлетин