МЕКСИКО 2021/22- ALL INCLUSIVE

Продължителност: 10 дни / 7 нощи


Дестинация: Ривиера Мая, Мексико

Дати:

Цена от: 0.00 лв.


Резервирай

Начална дата Крайна дата Цена Резервация
Програма

МЕКСИКО-ЕКЗОТИЧНИЯТ ОАЗИС НА Карибите…..
 
Посещението ви в Мексико обещава да станете свидетели на едно незабравимо приключение в страната на Маите.

 
Полетно разписание


Пригответе се да откриете Мексико с неговата различна култура, уникална география и храна. Включено в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство, Мексико е един от маршрутите, за които всеки пътешественик мечтае. Ще видите историческите и природни красоти на Мексико, където  е било религиозният Център  на Юкатан през периода на маите..Освен тоеа най-красивите плажове на света се намират в Мексико.
Невероятните плажни ивици, красиви хотели в Карибски стил и много музика ,фестивали и не на последно място уникалната Мексиканска храна.Най- посещаваните места  са почивка за районите на Канкун и Ривиера Мая.
Подарете си спомени , станете част от  това уникално кътче на света.
 Обичате яркото слънце, лазурното море, палмите и белите пясъчни плажове?
Карибите са един от най-посещаваните туристически райони в Света. Островите са райски кътчета за неповторима почивка и незабравими емоции, които ни пренасят в приказен свят, който е трудно да се опише. Изумрудени води, искрящи бели пясъци, шезлонг край океана и изумителен подводен свят, за които мечтаем.
 

Програма:

 
 1ви ден -  Излитане от Летище София с полет на Турски авиолинии в 21.15 часа.
                   след кратък престой в Истанбул в 02.30 ч, излитане за Канкун .
 
 2ри ден- Кацане на международното летище в Канкун в 13.15 ч. местно време.Посрещане от представители на фирмата партньор след което следва трансфер до предварително избраният от вас хотел.

от 3 ти - можете да се насладите на прекрасни слънчеви дни за плаж и екскурзии до невероятно места Отделете си време да пробвате разнообразни коктейли, местна храна и прочутата варена царевица с масло и полята с чили , която се предлага от улични търговци  и е невероятно вкусна.
Допълнителните ексурзии са разнообразни за всеки по нещо от развлекателни и екстремни  до посещения на исторически забележителности и природни красоти.

9  ти ден- Достатъчно време за приятна дълга закуска или да поплувате  преди да напуснете това райско кътче от света. Следва трансфер до междунароното летище в Канкун за полет до Истанбул-София

* престоя в Истанбул е около 10 часа , но това носи и своите предимства тъй като по това време на годината са най-големите намаления там и ще имате възможност да посетите някой от търговските центрове или просто да се разходите и похапнете из този невероятен Мегаполис.Така ще посетите 2 дестинации в едно.

 

 
Други
 ЧАСТ от УСЛОВИЯ ПО ПРОГРАМАТА:

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ
:
1.При направена резервация пътуващият в рамките на  48 часа заплаща 50 % гаранционен депозит по договора за туристическо пътуване в размер на  сумата
*Доплащане на остатъчната стойност 21 дни преди датата на отпътуване 
2.С това се гарантира резервацията в хотела както и в превозното средство.
Програмите  са  без медицински изисквания за  специфични имунизации. Изискването на PCR тестове е упоменато във всяка програма според мястото за където се пътува.
•COVID-19 забележка - поради динамично променящата се ситуация, медицинските условия за посещение на страните  подлежат на препотвърждение при наближаване  периода на пътуване.
•Срок за уведомление за несъбран минимум – до 15 дни преди датата на заминаване. Туроператора си запазва правото на промяна дата или хотел до 7 дни преди дата на отпътуване при извънредна ситуация, техническа грешка на хотелиера, авикомпанията или туроператора като  на клиента се предлага алтернативен  вариант за осъществяване ма пътуването.
•Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.
•Застраховка „Отмяна от пътуване“: Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване”. Застраховката се сключва най-късно до 3 календарни дни, считано от датата на внасяне на депозит. Размерът на застрахователната премия се определя от крайната цена на туристическия пакет. Повече информация в офиса на фирмата. Клиента е длъжен да се запознае обстойно с правилата и възможностите на този тип застраховка, от условията на ЗК.Туроператора е посредник за улесняване услугата  на клиента, и не носи отговорност по условията дадени от ЗК.
 
Срокове за анулации и неустойки валидни по време на ИЕО/извънредна епидемиологична обстановка/
1.1.В случай на обявено „извънредно положение“, „световна епидемиологична обстановка „или каквато и да било ситуация свързана с COVID-19, като прави напълно невъзможно осъществяването на пътуването поради затворени граници или забрана на гражданска авиация, Туроператора възстановява на Пътуващия внесените плащания в пълен размер до 14 /четиринадесет/ работни дни от датата на отмяна на пътуването и официалното съобщаване на страните.
1.2 Клиентите са напълно уведомени и наясно, че резервират пътуване което е по време на на ИЕО/извънредна епидемиологична обстановка/като в този период може да  има промени условията за пътуване и изискване за тесове съпбразно наредбите на МНЗ ма Р. България.
2.Доплащането по договора за организирано туристическо пътуване се извършва в срок до 21 /двайсет и един/ календарни дни назад от датата на отпътуване по програмата за която е записан клиента.
3.В случай, че има изискване на задължително тестване на пътуващите, всички разходи по това тестване са за сметка на пътуващите като туроператора  се задължава да ги уведоми за наличието на такова задължително изискване на властите .
3.1.Туроператорът не носи отговорност за резултатите от направените тестове за COVID-19, както и последиците свързани с това.
4. При отказ по лични причини или други, които са извън описаните в т. 1.1.клиента губи всички внесени суми както следва;
*От 80 до 30 дни преди датат на отпътуване - внесения депозит
*От 29 до 0 дни -100% от стойността 
•В случай, че Клиента  прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
•Потребителят има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети и не по-късно от 7 дни преди дата на пътуване при чартърни програми. При редовни полети ако това е възможно, то клиента се задължава да заплати на Туроператора само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите или глоби наложени от съответната авиокомпания.

НЕОБХОДИМИ ДАННИ НА ПЪТУВАЩИТЕ:
•Три имена на латиница по международен паспорт;
•Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин;
•Номер на паспорт и дата на валидност;
*Туроператора не носи отговорност за изпратени неверни данни или изтекла / недостатъяна валидност на докумета за задгранично пътуване-паспорт.
Офертата важи при минимум 50 туристи.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
•Международен паспорт с минимум валидност 6 месеца след датата на връщане;
•За деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, декларация за съгласие на пътуване с нотариална заверка от единия или двамата родители в зависимост от ситуацията!
ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ - кратка информация
*
Българските граждани, притежаващи валидни паспорти, могат да влизат и пребивават на територията на Мексико като туристи без визи за срок до 180 дни. На място престоят може да бъде продължен в службите за миграционен контрол на чужденците към съответния щат - www.inm.gob.mx.
*При влизане на територията на Мексико, в качеството си на туристи, българските граждани попълват миграционен формуляр, който трябва да се представи при напускането на страната заедно с паспорта и билета за обратно връщане. В случай на загубен или откраднат миграционен формуляр трябва да се уведомят компетентните полицейски власти, които издават служебна бележка, удостоверяваща този факт. При напускане на страната българските граждани със загубен, унищожен или откраднат миграционен формуляр заплащат глоба на летищата, която се определя и заплаща в офисите на миграционните власти на съответното летище.

 Връзка с  българското посолство на тел:

(+52 1) 55 6064 5199,  (на тел  044 55 6064 5199, когато се набира от стационарен телефон в Мексико и на тел 55 6064 5199, когато се набира от мобилен телефон на мексикански мобилен оператор на територията на Мексико).


Здравни изисквания:
*Изискава се отрицателен ваксина или PCR тест при влизане в страната, който да е направен до максимум 96 часа преди дата на пристигане в страната. Задължително на английски език! 
*COVID-19 забележка - поради динамично променящата се ситуация, медицинските условия за посещение на страната подлежат на препотвърждение при приближаване периода на пътуване.

ВАЖНО! Информацията може да бъде актуализирана по всяко време в съответствие с въвеждане на нови изисквания и разпоредби.
ВАЖНО: Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
Обменният курс използван за изчисляване на програмата EUR/USD e 1.18.
Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване.
ВНИМАНИЕ: Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което фирмата не носи отговорност.


 ЧАСТ от УСЛОВИЯ ПО ПРОГРАМАТА:

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ
:
1.При направена резервация пътуващият в рамките на  48 часа заплаща 50 % гаранционен депозит по договора за туристическо пътуване в размер на  сумата
*Доплащане на остатъчната стойност 21 дни преди датата на отпътуване 
2.С това се гарантира резервацията в хотела както и в превозното средство.
Програмите  са  без медицински изисквания за  специфични имунизации. Изискването на PCR тестове е упоменато във всяка програма според мястото за където се пътува.
•COVID-19 забележка - поради динамично променящата се ситуация, медицинските условия за посещение на страните  подлежат на препотвърждение при наближаване  периода на пътуване.
•Срок за уведомление за несъбран минимум – до 15 дни преди датата на заминаване. Туроператора си запазва правото на промяна дата или хотел до 7 дни преди дата на отпътуване при извънредна ситуация, техническа грешка на хотелиера, авикомпанията или туроператора като  на клиента се предлага алтернативен  вариант за осъществяване ма пътуването.
•Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.
•Застраховка „Отмяна от пътуване“: Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване”. Застраховката се сключва най-късно до 3 календарни дни, считано от датата на внасяне на депозит. Размерът на застрахователната премия се определя от крайната цена на туристическия пакет. Повече информация в офиса на фирмата. Клиента е длъжен да се запознае обстойно с правилата и възможностите на този тип застраховка, от условията на ЗК.Туроператора е посредник за улесняване услугата  на клиента, и не носи отговорност по условията дадени от ЗК.
 
Срокове за анулации и неустойки валидни по време на ИЕО/извънредна епидемиологична обстановка/
1.1.В случай на обявено „извънредно положение“, „световна епидемиологична обстановка „или каквато и да било ситуация свързана с COVID-19, като прави напълно невъзможно осъществяването на пътуването поради затворени граници или забрана на гражданска авиация, Туроператора възстановява на Пътуващия внесените плащания в пълен размер до 14 /четиринадесет/ работни дни от датата на отмяна на пътуването и официалното съобщаване на страните.
1.2 Клиентите са напълно уведомени и наясно, че резервират пътуване което е по време на на ИЕО/извънредна епидемиологична обстановка/като в този период може да  има промени условията за пътуване и изискване за тесове съпбразно наредбите на МНЗ ма Р. България.
2.Доплащането по договора за организирано туристическо пътуване се извършва в срок до 21 /двайсет и един/ календарни дни назад от датата на отпътуване по програмата за която е записан клиента.
3.В случай, че има изискване на задължително тестване на пътуващите, всички разходи по това тестване са за сметка на пътуващите като туроператора  се задължава да ги уведоми за наличието на такова задължително изискване на властите .
3.1.Туроператорът не носи отговорност за резултатите от направените тестове за COVID-19, както и последиците свързани с това.
4. При отказ по лични причини или други, които са извън описаните в т. 1.1.клиента губи всички внесени суми както следва;
*От 80 до 30 дни преди датат на отпътуване - внесения депозит
*От 29 до 0 дни -100% от стойността 
•В случай, че Клиента  прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
•Потребителят има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети и не по-късно от 7 дни преди дата на пътуване при чартърни програми. При редовни полети ако това е възможно, то клиента се задължава да заплати на Туроператора само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите или глоби наложени от съответната авиокомпания.

НЕОБХОДИМИ ДАННИ НА ПЪТУВАЩИТЕ:
•Три имена на латиница по международен паспорт;
•Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин;
•Номер на паспорт и дата на валидност;
*Туроператора не носи отговорност за изпратени неверни данни или изтекла / недостатъяна валидност на докумета за задгранично пътуване-паспорт.
Офертата важи при минимум 50 туристи.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
•Международен паспорт с минимум валидност 6 месеца след датата на връщане;
•За деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, декларация за съгласие на пътуване с нотариална заверка от единия или двамата родители в зависимост от ситуацията!
ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ - кратка информация
*
Българските граждани, притежаващи валидни паспорти, могат да влизат и пребивават на територията на Мексико като туристи без визи за срок до 180 дни. На място престоят може да бъде продължен в службите за миграционен контрол на чужденците към съответния щат - www.inm.gob.mx.
*При влизане на територията на Мексико, в качеството си на туристи, българските граждани попълват миграционен формуляр, който трябва да се представи при напускането на страната заедно с паспорта и билета за обратно връщане. В случай на загубен или откраднат миграционен формуляр трябва да се уведомят компетентните полицейски власти, които издават служебна бележка, удостоверяваща този факт. При напускане на страната българските граждани със загубен, унищожен или откраднат миграционен формуляр заплащат глоба на летищата, която се определя и заплаща в офисите на миграционните власти на съответното летище.

 Връзка с  българското посолство на тел:

(+52 1) 55 6064 5199,  (на тел  044 55 6064 5199, когато се набира от стационарен телефон в Мексико и на тел 55 6064 5199, когато се набира от мобилен телефон на мексикански мобилен оператор на територията на Мексико).


Здравни изисквания:
*Изискава се отрицателен ваксина или PCR тест при влизане в страната, който да е направен до максимум 96 часа преди дата на пристигане в страната. Задължително на английски език! 
*COVID-19 забележка - поради динамично променящата се ситуация, медицинските условия за посещение на страната подлежат на препотвърждение при приближаване периода на пътуване.

ВАЖНО! Информацията може да бъде актуализирана по всяко време в съответствие с въвеждане на нови изисквания и разпоредби.
ВАЖНО: Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
Обменният курс използван за изчисляване на програмата EUR/USD e 1.18.
Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване.
ВНИМАНИЕ: Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което фирмата не носи отговорност.

Пакетната цена включва:
 • Самолетен билети от  София – Канкун -София с  включени летищни такси;
 • Трансфер летище/ хотел/ летище;
 • 7 нощувки на база All Inclusive в избрания от Вас хотел;
 • Медицинска застраховка на стойност 10 000 евро.
 • обслужване на български език

Мексикански съединени щати

Посолство на Република България в Мексиканските съединени щати
Адрес: Paseo de la Reforma 1990, Col. Lomas de Chapultepec, Del. Miguel Hidalgo, c.p.11000, Ciudad de México
Телефон: +52 55 5596 3283  + 5255 5596 3295
Факс: + 5255 5596/108
Дежурен мобилен телефон за връзка в извънработно време и в спешни случаи: (+52 1) 55 6064 5199  (044 55 6064 5199, когато се набира от стационарен телефон в Мексико и 55 6064 5199, когато се набира от мобилен телефон на мексикански мобилен оператор на територията на Мексико)
Работно време: По – Пт, 08.30 - 16.30 ч.
Консулска служба: По - Пт, 08:30-16:30 ч.
Информация по консулски въпроси по тел.:+52 55 5596 3295, По - Пт, 09.00 - 15.00 ч.
E-mail: Embassy.Mexico@mfa.bg
Website: www.mfa.bg/embassies/mexico

Мексико няма посолство в Република България. Акредитирано в Република България е посолството на Мексиканските съединени щати в Унгария.

Посолство на Съединените мексикански щати в Унгария

Канцелария:1024 Budapest, Rómer Flóris u. 58
Тел.: +36 1 3260447, +36 1 3260486, +36 1 3260676, +36 1 3260677
Факс: +36 1 3260485
Работно време: 08:30 - 17:00 ч.
Консулска секция: Тел.: +36 1 3260389
Работно време: 09:30 - 15:00 ч.
E-mail: embamexhu@t-online.hu
Website: www.embamex.sre.gob.mx/hungria/

Почетен консул на Мексико в България

Г-н Пенчо РАЛЧЕВ

Канцелария: 1000 София, бул. „Патриарх Евтимий” № 21, вх. Б, ет. 2

Тел./факс: +359 2 989 47 96

Пакетната цена не включва:
 • Допълнителни екскурзии;
 • Разходи от личен характер;
 • Държавна такса за напускане на Мексико
 • Застраховка Отмяна на ПЪТУВАНЕ 
 • Бакшипши.
 • Разходи от личен характер 
Екскурзии срещу допълнително заплащане 

ЕДНОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ ДО ЧИЧЕН ИЦА

/понеделник,вторник,сряда,четвъртък/ цена  на възръстен -130 щ.д. цена дете 2-10г- 90щ.д.
Чичен Ица - столицата на културата на Маите, невероятно богатство на световната археология. Този най-важен и величествен паметник от културата на Маите е съхранил в себе си невероятни археологически останки като Пирамидата, известна още като "Замъка" или храма на Кукулкан - пирамида със 365 стъпала, за която се счита, че е била астрономически часовник, който отбелязва пролетното и есенното равноденствие. Други археологически останки, които могат да се видят са още Двора за игра с топки; Храма на черепите; Храма на ягуара; Обсерваторията; Площада с хиляда колони и Свещения кладенец. Следва къпане в сенота Ик-Кил (в превод „пропаднала дупка”) с кристално чиста вода и посещение на Валядолид - един от първите градове на колониалното Мексико. 
Времетраене - 8.30 мин.
тръгване в 08.00 ч.

.............................................................................................................................................................................

ЕДНОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ ДО ЕКОЛОГИЧЕН ПАРК ШКАРЕД 

/Всеки ден  / цена  на възрастен -130 щ.д. цена дете 2-10г- 90щ.д.цена за дете с  ръст до 120см
Наричан още "свещен природен рай" Шкарет  е дом на много видове местни птици и застрашени животни, предлагащ уникален увеселителен атракцион, където посетителите могат да се забавляват, научавайки за природните и археологически забележителности и преживявайки най-колоритните мексикански традиции. В Tour Xcaret ще намерите: археологически останки, делфини, коне, тропически птици, регионална ферма за фауна, крокодили, остров на ягуари, подслон за елени, градина с пеперуди, пещерата на прилепите, плаж, както и можете да гмуркате с шнорхел в техните пещери и подземни реки. Посетете главния площад в колониален стил, кавата, хасиенда хенекенера, музея на мексиканското народно изкуство, живия музей на орхидеи и бромелиади, параклиса на Гуадалупе и Сан Франциско де Асис, народа на маите, игрището на праиспанската топка , фермата за ядливи гъби, фермата за морски костенурки, лагуната на ламантините, както и мексиканското гробище „Puente al paraíso“. Направете пътуване до тропическата джунгла, до аквариума на кораловия риф и се насладете на конното шоу.
Времетраене - 8.30 ч.
тръгване в 08.00 ч.
...............................................................................................................................................................................

ТУЛУМ

/понеделник,сряда,четвъртък,петък,събота/ цена  на възрастен -79щ.д. цена дете 2-10г- 59 щ.д.
Ще разгледаме величествените археологически руини на Тулум, единствените построени с лице към Карибско море, идеално място, където можете да се насладите на невероятна гледка и да научите за историята на една от най-удивителните цивилизации в историята. Jungle Maya, където ще направим обиколка в малко селце, за да опознаем техните традиции, обичаи и как живее тази общност. Ще завършим нашата експедиция с освежаващо плуване в кристалните води на сенота на тази общност.
Времетраене – 6.00 часа
тръгване в 07.00 ч.

..............................................................................................................................................................................
 

 КОБА СЕНОТ

/понеделник,четвъртък/ цена  на възрастен -89щ.д. цена дете 2-10г- 69 щ.д
Посетете единствената пирамида на маите, откъдето можете да видите уникална и неповторима панорама. Бъдете изумени от тази впечатляваща конструкция, заобиколена от прекрасна природна среда, за да завършите с гледката към автентичен сенот на маите. Кристално чистите води в наситено тюркоазено синьо и неговите величествени сталактити няма да разочароват. Обиколката включва транспорт от хотела, посещение на археологическия обект, 45 минути свободно време .
Времетраене – 5.00 часа
тръгване в 08.00 ч.


..............................................................................................................................................................................

ОСТРОВ КОНОЙ И МУХЕРЕС

 /Всеки ден  /   цена  на възрастен -140щ.д. цена дете 2-10г- 120 щ.д
 Елате и се забавлявайте с нас, ние ще плаваме във водите на заливите остров  Mujeres и Cancun в нашия нов 75 футов дълъг катамаран. Нашият приятелски настроен екипаж ще ви отведе до незабравимия и райски остров Мухерес Ще пристигнем в националния парк Ел Фарито, който е морски риф, където можете да плувате и гмуркате с шнорхел сред цветни риби, водачът ще ви помогне да поплувате в тези подводни красоти.Чака вкусен обяд на шведска маса, а също и да се насладим на плажа, удобствата и времето за тен или да посетим центъра на остров Mujeres (препоръчително), за да пазарувате за занаяти и сувенири на острова или да посетите известния Playa Norte.
Времетраене -8 часа
...............................................................................................................................................................................

ТУЛУМ КОБА СЕНОТ

/Всеки ден  /   цена  на възрастен  -129щ.д. цена дете 2-10г- 90 щ.д
Посетете единствения археологически обект на маите, ограден със стена пред морето. Ще бъдете изумени от тази  впечатляваща конструкция, заобиколена от прекрасна природна среда. Открийте древния град Коба, с най-високата пирамида на маите на полуостров Юкатан и общувайте с потомците на впечатляващата цивилизация на маите.
Времетраене – 8.00 часа
тръгване в 07.00 ч.
..............................................................................................................................................................................

РАЗХОДКА С КАТАМАРАН ДО  МУХЕРЕС

Всеки ден  /   цена  на възрастен -100щ.д. цена дете 2-10г- 80 щ.д.
Елате и се забавлявайте с нас, ние ще плаваме във водите на заливите Isla Mujeres и Cancun в нашия 
нов 75 футов дълъг катамаран. Нашият приятелски настроен екипаж ще ви отведе до незабравимия 
и райски Исла Мухерес. Ще пристигнем в националния парк Ел Фарито, който е морски риф, където 
можете да плувате и гмуркате с шнорхел сред цветни риби, а .По-късно ще се качим на катамарана 
и ще плаваме покрай Isla Mujeres и ще стигнем до нашия плажен клуб Villa Vera, където ще ни чака 
вкусен обяд на шведска маса, а също и да се насладим на плажа, удобствата и времето за тен или да 
посетим центъра на Isla Mujeres (препоръчително), за да пазарувате за занаяти и сувенири на 
острова или да посетите известния Playa Norte.
Времетраене – 7.00 часа
тръгване в 08.00 ч.
.................................................................................................
ОСТРОВ ХОЛБОКС ПЛЮС
/вторник, петък,събота /цена на възрастен -100щ.д. цена дете 2-10г- 80 щ.д.
Присъединете се към Holbox един очарователен и селски остров, идеалната 
дестинация за любителите на природата и всички онези, които искат да 
намерят спокойствието на един от малкото останали райски кътчета на Земята.
 Дълъг 42 километра и широк 2 километра, остров Холбокс предлага 36 километра 
девствени плажове с бял коралов пясък.Малка лодка ще ни чака в Чикила и ще ни отведе в 
 на невероятна 2-часова обиколка из острова: Isla de la Pasion, Punta Mosquito с неговия 
бял пясък и плитки води. Връщайки се на острова и се качихме в бъгитата за голф, ще 
посетим другата точка на острова. Ще спрем в един от най-ексклузивните хотели, за 
да се насладим на много разнообразен и типичен бюфет, който включва вода, 
ароматизирана вода и безалкохолни напитки .Ще имаме и време да се отпуснем на 
плажа или на ръба на басейна. След като стигнем до главния площад и оставим 
количките за голф, ще имаме 1 час свободно време: можете да пиете нещо и да се 
отпуснете или да пазарувате в типични магазини. Време е да се върнем на 
континента! С ферибот ще стигнем до Чикила и ще се върнем до нашите хотели.
Времетраене – 9.00 часа
тръгване в 06.00 ч.
.
.................................................................................................

ЦЕЛОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ ДО МАГИЧЕСКИЯ БАКАЛАР

 /вторник, петък/ цена  на възрастен -165щ.д. цена дете 2-10г- 145 щ.д.
 
„Разположен в южната част на полуостров Юкатан, Бакалар е истински скрит рай.
 Посетете типичен местен пазар, последвано от запомняща се разходка с малки копия през лагуната от
 7 цвята. Различните му нюанси на тюркоаз, редуващи се от сергии от бял пясък, правят този пейзаж
 е вълшебно място. Ще посетим форта Сан Фелипе, Canal de los Piratas, острова на птиците и гледката 
отвън. Обиколката включва континентална закуска, тестване на местни продукти, обяд, бира, вода, 
плодови сокове."
Времетраене – 10.00 часа
тръгване в 07.00 ч.
...................................................................................................

ПОДВОДНИЯТ СВЯТ НА КОСТЕНУРКИТЕ

/ всеки ден/цена  на възрастен -115щ.д. цена дете 2-10г- 72 щ.д.
Подводният свят на костенурките  е една  обиколка, посветена на изследване на 
природните чудеса, предлагани от подводния свят на Ривиера Мая. Ще посетим 
ексклузивен сенот, свещено място за древната цивилизация на маите, където ще 
плуваме и ще разгледаме една от невероятните подземни пещери на полуостров 
Юкатан, там ще имаме възможността да оценим древните образувания от сталактити 
и сталагмити, които съответстват на лъчите на светлината. Ще пристигнем в един от 
най-красивите заливи в мексиканските Кариби, с нашето оборудване за гмуркане с 
шнорхел, ще открием вълшебния мезоамерикански риф и ще изживеем вълнуващото 
преживяване на плуване с красивите морски костенурки в естествения им хабитат.
Времетраене – 5.00 часа
...................................................................................................

ЦЕЛОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ ДО СИАН КААН

/ понеделник,вторник,сряда ,петък/цена  на възрастен -199 щ.д. цена дете 2-10г- 179 щ.д.
Изживейте преживяването на сафари с лодка през мангровата гора на биосферата 
Сиан Каан, без съмнение, най-дивото място в Ривиера Мая, обект на ЮНЕСКО за 
световно наследство от 1987 г., има 530 000 хектара и стотици уникални видове, 
застрашени от изчезване. Ще се движим през мангровия маршрут, активна 
екосистема, която приютява повече от 300 вида сред птици, крокодили, делфини, 
костенурки, риби и местна флора на мястото, пътуване, което ще ни отведе до 
красивите мексикански Кариби, където ще се гмуркаме с шнорхел в едно от най-
добре запазените рифове в района. Ще посетим Пунта Алън, малко рибарско селище, 
където ще релаксираме и ще се насладим на местната кухня. След тази заслужена 
почивка ще продължим с нашето приключение, за да изследваме подводния живот на 
мексиканските Кариби, красив риф, който приютява видове риби, които се развиват на 
това място. За да сложим край на това водно изживяване, ще отидем до невероятен 
плитък пясъчен участък, наречен "La Piscina", където ще бъдете заслепени от отлива и 
чистотата на водата.
Времетраене – 9.00 часа
тръгване в 07.00 ч.
..................................................................................................

XCAN MAGIC ГАСТРОНОМИЧЕСКИ ТУР

/ петък /цена  на възрастен -99 щ.д. цена дете 2-10г- 99 щ.д.
 Само на 1 час 30 минути от Плая дел Кармен, ще посетите общност на маите. На това 
място ще ви бъде предоставено топло посрещане в местен стил с церемония на 
благодарност към царевицата, която принадлежи към основата в кухнята на 
предците на маите. Те ще ви научат как да печете какао, като го превръщате в 
шоколад, както се е правело в древността. Ще се насладите на дегустация на местни 
напитки, последвана от малка обиколка в ботаническата градина, където ще откриете 
разнообразието от растения, които ароматизират типичния храни от региона. Бабата 
от района ще ви научи как да правите традиционни тамали. Ще може да се наблюдава
и дегустира ръчното изработване на тортили, приготвянето на сосове, такос, тостади и 
салбути. Ще се насладите на дегустацията на местната напитка на основата на мед 
Xtaventun, царевичната напитка Pozol и напитката Mezcal, която идва от maguy 
espadin. Като вид десерт можете да опитате шоколада с мед, който са направили на 
ръка и някои местни плодове от сезона. Ще посетите Сенота на вили тип пещера на 
маите с тюркоазени цветове, които ще ви накарат да се влюбите. Ще откриете стотици 
години образувания, известни като сталагмити и сталактити. Ще се освежите с 
гмуркане с шнорхел в сенота, където можете да наблюдавате образуването на камъни 
под водата. Предлагаме ви оборудването за гмуркане с шнорхел, за да можете да се 
насладите добре на това прекрасно изживяване..
 
Времетраене – 8.00 часа
тръгване в 07.00 ч.
.................................................................................................
ТРАДИЦИОННА ВЕЧЕР -НОЩ НА МАИТЕ
 Вълшебна нощ за по-отблизо откриване на културата на маите и нейните традиции.
Ще посетим малка общност на маите, за да научим за начина на живот и традициите, 
които поддържат тази прекрасна култура, чрез церемония за пречистване, в която 
цялата среда се подготвя да влезе в "утробата на майката земя" TEMAZCAL, парна баня 
от вулканичен камък, идеална за пречистване и обновяване на ума и тялото. Накрая 
ще можем да поплуваме и да се разхладим в кристално чистите води на сенота на 
общността и да се насладим на гастрономическо изживяване с автентични и вкусни 
типични ястия, придружени от вода от Ямайка.
Времетраене – 5.00 часа
тръгване в 16.00 ч.
 
...................................................................................................

ПЛУВАНЕ С ДЕЛФИНИ

Всеки ден цена на възрастен -149 щ.д. цена дете 2-10г- 99 щ.д.+15 Щ.Д.на човек трансфер
Насладете се на незабравимото изживяване играта с очарователен делфин, 
изживейте мечтата да го целунете и прегърнете. Специалистите по морски бозайници 
ще ви научат на анатомията на тези невероятни същества. Учете, докато се забавлявате!
Времетраене – 1.00 часа
тръгване в 07.00 ч
................................................................................................................................................
XEL HA
/ всеки ден/цена  на възрастен -145щ.д. цена дете 2-10г- 82 щ.д.
Xel-Há е един от най-зрелищните тематични водни паркове в Ривиера Мая, който е 
известен с най-впечатляващия природен аквариум в този регион. Тук ще се насладите 
на водни занимания със семейството, природни и екологични атракции. Оставете се 
да бъдете отнесени от течението на магическа река, чиито кристални води текат 
бавно, докато плавате на удобни плаващи  гуми.
Времетраене – 8.00 часа
тръгване в 08.00 ч.
...................................................................................................

XPLOR

/ всеки ден/цена  на възрастен -175щ.д. цена дете 2-10г- 87 щ.д.
 
Xplor е приключенски парк All Inclusive! Можете да почувствате адреналина, карайки 
забавни амфибии, да плувате в кристално чистите води на древните пещери на маите 
и да летите над джунглата по най-дългите ципове в Латинска Америка. Изживяване, 
което не се пропуска!!!! Обиколката включва наземен транспорт, обяд, напитки, вход 
в парк, цип линия и други....
Времетраене – 8.00 часа
тръгване в 08.00 ч.
 
...................................................................................................

XENSES

/всеки ден  /цена  на възрастен -100 щ.д. цена дете 2-10г- 50 щ.д.
Елате и прекарайте много специални моменти в Xenses, полудневен  тур в парк с  
много съоръжения и фантастични сценарии, за да събудите  сетивата си максимално.
Уникален  мексикански град, който ще тества баланса ви чрез бързо спускане по пързалка Slip, 
цип-лайн за Bird Flight и Natural Xpa ,мазане с кал, плуване в солена река за  пречистване на кожата. 
Обиколка из различни екосистеми за да изживеете какво би било да бъдете гигант или джудже в малко късче от Рая , 
взаимодействие с природата и вътрешността на Земята сред пещери и забавни оптични илюзии в Xitric Garden, 
това вълшебно място, известно преди като Consensible Circuit. Уловете необикновени моменти в повече от 50 фантастични 
сценария: позирайте в тунел от сърца, повдигнете света с ръцете си, плувайте в басейн, без да се намокрите,
 целунете гигантско каменно лице, бъдете като Супермен в 
крепостта на самотата, и посетете обърнатата с главата надолу къща, наред с много други.
Времетраене – 5.00 часа
тръгване в 08.00 ч.
.....................................................................................................

XOCHIMILCO- МАРИАЧИ

/ всеки ден /цена  на възрастен -130 щ.д. цена дете 2-10г- 65 щ.д.
Насладете се на истински мексикански празник на борда на автентични мексикански
 лодки, ние ще пътуваме през поредица от канали, придружени от Мариачи и различни музикални 
групи. Дегустация на традиционна мексиканска кухня по време на едно радостно и забавно
 преживяване, което ще остане в спомените ви. Обиколката включва транспорт, вход в парка, 
напитки и вечеря.
Времетраене – 6.00 часа
тръгване в 17.00 ч.
......................................................................................................

КОКОБОНГО

/ ВТОРНИК-НЕДЕЛЯ / СТАНДАРТЕН ВХОД цена  на възрастен -86 щ.д. 
Gold member-126 usd;Front Row-156usd;
Пригответе се да бъдете изумени от летящи акробати, впечатляващи музикални трибюти
 и непрекъсната парти атмосфера в грандиозно пространство, признато в цял свят като
 един от най-добрите нощни клубове. Обиколката включва вход, напитки, шоу. 
Допускат се клиенти над 18 години.
Времетраене – 5.00 часа
само вход без трансфер
...................................................................................................

КАНКУН СИТИ ШОПИНГ ТУР

/ сряда и събота /цена  на възръстен -89 щ.д. цена дете 2-10г- 79 щ.д.
 
Канкун представлява остров, отворен от едната страна като образува
 лагуна. Той е най- големият и най-красивият международен туристически 
курорт в страната. Плажовете са покрити с бял пясък, водите са синьо-зелени
 и чисти, а културният живот предлага археологически останки от пирамиди и музеи на
 открито. Град Канкун възниква следствие на проучванията от 1967 година за построяване
 на град в този район, който да привлече чуждестранна валута и да се превърне в туристически
 център. Канкун е космополитен град, в него живеят хора от други мексикански щати, 
както и от останалата част на Америка, а също така и Европа. 
 
 ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ 

Важно:

*** Потвърдете отново работните дни на екскурзиите, тъй като датите на заминаване не са окончателни. Поради възможни ограничения за Covid-19, дните на работа или обиколките може да подлежат на промени или отмяна. Моля, потвърдете дните на провеждане на обиколките с нашия екскурзионен отдел.
*** Запитвайте възрастта на децата за всяка екскурзия. Цената за деца важи от 5 - 10 години.
*** За паркове Xcaret цената за деца се начислява на базата на височина (максимум 120 сантиметра).
*** Обиколките са в зависимост от наличността към момента на потвърждение. Цените могат да варират, като в този случай те ще бъдат уведомени.
*** Заминаванията на екскурзиите, както и дните на работа и цените могат да варират в зависимост от обстоятелствата или района на острова, където се намира вашия хотел, без това да е причина за възстановяване/рекламация
*** Ваучерът за потвърждение е билет на клиента за неговата запазена екскурзия и трябва да бъде представен в деня на екскурзията.
Оперативна информация (дати, освобождаване, период и т.н.):
*** За резервации, моля пишете на следния имейл адрес: megashop@aqua-tour.net
*** Информацията за всяка резервация трябва да бъде получена по имейл най-малко 7дни  преди деня на екскурзията, за да имате време да резервирате всички услуги и, ако е необходимо, да съобщите за всяка промяна или модификация. Изисква се следната информация: хотел за престой, име и фамилия на притежателя на резервацията, брой на човека и възраст на децата, телефон за връзка за уведомяване за евентуални промени. Aqua  Tour ще изпрати имейл за потвърждение, предоставящ копие на купона, часа на вземане, работните дни. Напомняме ви, че е включена помощ за всяка спешна ситуация в дестинацията.
***. Езиците, които обикновено се използват са испански, английски, немски, италиански и френски.
Време и място за вземане
*** Всички наши екскурзии тръгват от фоайето на хотела за престой, с изключение на други видове настаняване, 
в този случай клиентът трябва да се обади директно на посочения тук съответния телефон 24 часа преди
 деня на екскурзията, за да разбере събиране на точки.*** При заминаване на екскурзия в понеделник,
 клиентът трябва да се обади в петък преди заминаването си. +52 998 193 1407.
Политика за анулиране:
*** Всяко анулиране след потвърждаване на резервацията води до такса за анулиране в зависимост от времето, с което услугата е анулирана. 
Такси за анулиране:
** Безплатна анулация до 5 дни преди деня на екскурзията
.*** Анулации се получават по имейл в съответния офис на максимум 5 дни  преди деня на екскурзията  за да няма неустойки за анулиране. При последващи анулации ще има 100% такси за анулиране.
*** В случай на неявяване - неявяване, сумата за екскурзията не се възстановява и не се заменя за друг ден,
*** Агенцията си запазва правото да отмени всяка обиколка по независещи от нея причини, така че НЯМА ДА БЪДЕ ПРИЧИНА ЗА ВРЪЩАНЕ НА СУМАТА НА ТУРА;
** Всички маршрути, графици и дори цени може да варират в зависимост от сезона. Тези промени ще бъдат информирани предварително.
** Затваряне на атракции или сергии
** Неблагоприятни метеорологични условия
** Морски екскурзии: Ако екскурзията бъде отменена поради неблагоприятни метеорологични условия, ще има 100% възстановяване на сумата на екскурзията, в случай че не може да бъде разсрочена или заменена с друга дейност.
** Нощни: Те са в зависимост от наличността.
** Посещение по-малко от минимално необходимото за обиколка
 
ПРОТОКОЛ COVID-19 
*** Може да варира в зависимост от здравната обстановка и мерките, наложени от правителството 
 
*** Дезинфекционният гел ще бъде наличен на входа на всяка атракция и в превозните средства за морски и сухопътен транспорт, използвани по време на всяка дейност или екскурзия.
*** Разстояние от 2 метра между клиенти от различни семейни единици ще се препоръчва винаги, когато възможно
.*** По отношение на използвания транспорт, както знаете, разрешеният капацитет е 50%, въпреки че ще се опитаме да не достигаме тези граници, за да осигурим възможно най-голяма социална дистанция.
*** КЛИЕНТЪТ ТРЯБВА ДА ПРИСЪСТВА С МАСКАТА СИ И ЩЕ Е ЗАДЪЛЖЕН ДА ИЗПОЛЗВА ПРАВИЛНИТЕ МАСКИ ПО ВРЕМЕ НА ЦЯЛАТА ЕКСКУРСИЯ, с изключение на разрешените граници, като ядене, пиене и т.н. ... в допълнение към тези хора, които поради състоянието си могат да бъдат освободени от използването й при определени обстоятелства (оправдани)
*** Всички наши услуги са в съответствие с местното законодателство и здравните препоръки относно защитата и сигурността, за да се избегне разпространението на вируса Covid-19.
Предприети мерки за предотвратяване на Covid 19
*** Посещенията или дейности няма да надвишават максималната заетост, разрешена от правителството, за да се гарантира здравословно разстояние.
*** Безопасното разстояние между клиентите ще се спазва винаги, когато е възможно.
*** Използването на маска е задължително. Клиентът трябва да носи собствена маска.
*** Дезифектнат и  гел ще бъде осигурен преди,.по време и след услугата.
*** Целият участващ персонал (водач, шофьор и др.) ще носи маска по време на услугата.
*** Доставката на печатни материали като карти или брошури ще се избягва (доколкото е възможно).
*** Температурата и симптомите на целия персонал, участващ в услугата, ще бъдат контролирани ежедневно, с изключение и държане под карантина за 14 дни тези с температура или симптоми.
*** Ще се измерва температурата на всички присъстващи и ще бъде отказан достъп на хора с температура по-висока от 37 градуса, на които ще бъде върната пълната сума на услугата.
*** Всички използвани транспортни средства ще бъдат дезинфекцирани преди и след всяка услуга и щателно измити на всеки 24 часа.
*** Ще бъде достатъчно да имате ваучера или резервацията на мобилния си телефон и да не го разпечатвате. (Когато е възможно, може да има изключения).
 
 
 

Дестинации

Всички дестнации

Новини

Бюлетин